Open plaatsen


Gezinshuis: Momenteel is er nog 1 plaats beschikbaar. 

Logeeropvang: Momenteel zijn er nog 0 weekenden beschikbaar

Dagbesteding: Momenteel zijn er nog 1 plaatsen beschikbaar 

Aanmelden

Als u uw kind bij ons wilt aanmelden zullen we samen een aantal stappen doorlopen:

1. Aanmelden

Als u in het bezit bent van een geldige indicatie kunt u contact opnemen door te bellen en/of te mailen. Er volgt dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en we leggen u uit hoe wij werken. U krijgt een intakeformulier mee als u in het bezig bent van een geldige indicatie. Bent u nog niet in het bezit van een geldige indicatie dan helpen we u graag op weg. We hebben ook veel ervaring in het aanvragen van zorg. 


3. Intake gesprek

Als we het aanmeldformulier en alle bijlagen hebben ontvangen en we samen met onze hoofdbehandelaar hebben gekeken of we uw kind kunnen bieden wat we beloven, dan nemen wij contact met u op voor het plannen van een datum voor een intakegesprek. Wilt u een rondleiding door het huis, dan is dit ook een mogelijkheid.

2. Papierwerk invullen

U vult het aanmeldformulier in en verzamelt de gevraagde formulieren. Er zit een handleiding bij het aanmeldformulier waarin staat uitgelegd welke gegevens er precies gevraagd worden en waar u deze naartoe kunt sturen. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van uw kind en kunnen we goed beoordelen hoe we uw kind kunnen helpen4. Plaatsing

Na het intakegesprek vullen we een plaatsingscontract in. Hierin worden alle afspraken t.a.v. het plaatsen van uw kind bij EigenWijz vastgelegd. Daarnaast wordt er ook een voorlopig zorgplan gemaakt naar aanleiding van de door u ingevulde gegevens, zodat we uw kind bij aankomst al verantwoord kunnen begeleiden.